Metalika oduševila Zagreb

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2010, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalika oduševila Zagreb

Grupa Metalica u nedelju je, nešto pre 18 sati, sletela na zagrebački aerodrom Pleso, a nekoliko sati kasnije zapevali su na tamošnem Hipodromu, u sklopu turneje ''World Magnetik'' na kojoj promovišu novi album ''Death Magnetik''.

- Kad smo zadnji put bili ovde - pitao je frontmen Džejms Hetfild.

- Nikad! - zaorilo se iz desetina hiljada grla.

- Pa zašto nam je trebalo tako dugo? Jako smo vam zahvalni što ste večeras s nama - kazao je frontmen Metalice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a zatim su se začuli prvi akordi njihovog hita 'Sad But True'.

Osim toga, zasvirali su i ''Nothing Else Matters'', pesme sa ''Death Magnetica'' i dosta starijih stvari poput ''The Day That Never Comes'', ''One'' i ''Master Of Puppets'', a publika je najviše oduševljena bila nakon što su odsvirali ''Enter Sandman''.

Metalica je zaista imala na čemu da bude zahvalna publici, oko 30.000 najvernijih obožavaoca okupilo se na Hipodromu. Kiša, koja je dva dana bez prestanka padala, od prostora je napravila kaljugu po kojoj se jedva hodalo.

Ipak, publika je urlala od oduševljenja i skakala koliko je mogla s obzirom na to da su svima cipele bile zakopane u blato.

Bend je svirao dva i po sata, a čak su dva put izlazili na bis.

Najpoznatijoj metal grupi ovo je 24. turneja u dugogodišnjoj karijeri koju su započeli još 1981. godine. Predgrupe su im bili Volbeat i High On Fire.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metalika oduvala Zagreb

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Maj.2010

Grupa Metalica u nedelju je, nešto pre 18 sati, sletela na zagrebački aerodrom Pleso, a nekoliko sati kasnije zapevali su na tamošnem Hipodromu, u sklopu turneje ''World Magnetik'' na kojoj promovišu novi album ''Death Magnetik''.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici .

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.