Letnje radionice u kovačičkoj biblioteci

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Jul.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnje radionice u kovačičkoj biblioteci

Opštinska biblioteka Kovačica svakog letnjeg i zimskog raspusta priprema program u vidu rada sa najmlađim korisnicima.

Letnje radionice, čije je održavanje najavljeno u toku naredna dva meseca, počele su prošle, a biće nastavljene ove nedelje.

Za četvrtak, 5. jul, od 11 sati, najavljena je likovna radionica koju će voditi Marina Bireš.

Pet dana kasnije na programu je i radionica pod nazivom „Potraga za blagom”, na kojoj će predavač biti Snežana Petrik >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Živković.

Deca prisustvo radionicama mogu prijaviti pozivom na broj telefona biblioteke 662-471.

Radionice opštinske biblioteke svake godine okupe veliki broj dece, koji gotovo uvek bude veći od broja prijavljenih.

Sa ciljem da na kvalitetan način provedu slobodno vreme tokom trajanja letnjeg raspusta, za decu se u dogovoru sa predavačima pripremaju različiti kreativni i edukativni programi, od pričanja priče, radionica primenjene umetnosti, za izradu predmeta, eksperimenata, do radionica iz oblasti medicine i novinarstva.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.