Leskovčanka MOTOCIKLOM sletela sa puta

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jul.2020, 10:30

Leskovčanka MOTOCIKLOM sletela sa puta

U subotu popodne, kod Promaje na Vlasini se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna žena zadobila teške telesne povrede. Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, nezgoda se dogodila u subotu, oko 15:20 časova kod mesta poznatog kao Promaja kod Vlasinskog jezera.   Žena stara 43 godine je, upravljajući motociklom „Honda“ leskovačkih tablica, izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa puta.   Prva medicinska pomoć joj je ukazana u Zdravstvenom centru u Surdulici, nakon čega je upućena na dalje lečenje u bolnicu u Leskovcu.   Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici policije u Surdulici.   Inače, na području...
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Leskovčanka teže povređena nakon što je motorom sletela sa puta

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2020

U udesu koji se dogodio tokom vikenda kod mesta “Promaja” na Vlasini, teže je povređena žena iz Leskovca koja je motorom sletela sa puta, potvrđeno je "Južnim vestima" u policiji.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.