Izvor: 025info.rs, 19.Apr.2018, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JKP Zelenilo u punoj kampanji kosidbe

Bezmalo kompletan pogon zaposlenih u somborskom „Zelenilu“, sa mehanizacijom i opremom, uključujući povremeno i radnike iz kancelarija, prethodnih dana bio je angažovan u kampanji kosidbe javnih zelenih površina u gradu. Nakon što je u subotu (14.04.) obavljena kosidba na Staparskom putu (do Mašinske radionice „Čistoće“), u Ulici Mite Popovića, Alekse Šantića, kao i Samka Radosavljevića, na „Selenči“, kampanja je nastavljena i u ponedeljak kada su pokošene Ulica 21. oktobra, Konjovićeva, Filipa Kljajića, Matije Gubca, Venci, XII Vojvođanske udarne brigade, „Pik-ove“ zgrade, Nike Maksimovića, Rade Končara, Rade Drakulića, Ernesta Kiša, Prvomajski bulevar i Josifa Pančića. Punim intenzitetom i uz angažovanje sveg raspoloživog ljudstva, opreme i vozila, u utorak (17.04.) su pokošeni i Bezdanski put, Park „Logor“, Apatinski put, nastavak Venaca, Park heroja kod Županije, završetak Ulice Samka Radosavljevića, Sonćanski put, Bela Goluba i Kneza Miloša, a kampanja se nastavlja i narednih dana.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Košenje trave: Trenutno najveći i najprioritetniji zadatak Zelenila iz Sombora

Izvor: 025info.rs, 19.Apr.2018

Najveći deo zaposlenih u somborskom „Zelenilu“, uključujući i deo radnika iz kancelarija, i juče (sreda 18.04.) je bio angažovan na prioritetnom poslu tokom prethodnih, prolećnih dana: košenju javnih zelenih površina.  Tako su juče, uz angažovanje sveg raspoloživog ljudstva, opreme...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.