Izvor: 025info.rs, 29.Avg.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Ervina Lakatoša u Kuli

Izložba  likovnog stvaralaštva Ervina Lakatoša iz Kaloče biće otvorena 31. avgusta u  Likovnoj galeriji Kulturnog centra.  Izložbu će u 19 sati otvoriti direktorka Kulturnog centra iz Kaloče, dr Đenđi Tot Mago i zamenik predsednika Opštine Kula, Karolj Valka. Radovi Lakatoša biće izloženi do 1. septembra, a sve u okviru projekta "Stare navike u novoj odeći", koji je opština Kula napravila zajedno sa opštinom Kaloča iz Mađarske. Ovaj projekat ostvaren je kroz program prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, uz pomoć finansijske podrške Evropske unije za period 2014-2020. godine.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Izložba fotografija Japana mlade Leskovčanke

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018, 09:36

Ljubitelji umetnosti moći će da uživaju u delima mlade Leskovčanke Jane Gligorijević, koja je fotografisala sve na šta je naišla u Japanu. Umetnica će svoje fotografije predstaviti publici 3. septembra od 19 sati u galeriji Leskovačkog kulturnog centra...Izložba fotografija “Poetika kadriranja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.