IZGOREO još jedan AUTO U VRANJU

Izvor: OkRadio.rs, 05.Okt.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGOREO još jedan AUTO U VRANJU

U noći između četvrtka i petka u donjem delu Vranja izgoreo je još jedan automobil. Prema prvim informacijama reč je ovozilu marke “Golf”. Uviđaj još uvek nije urađen, ali se pretpostavlja se da je auto zapaljen. Ovo je u poslednjih dvadesetak dana druga paljevina automobia u Vranju. Ugostitelju iz Vranja je nedavno zapaljen auto. Pre nekoliko godina u Vranju su bile učestale paljevine, kao vid obračuna. U tom kontekstu na meti su bili automobili političara ili članova njihovih najbližih porodica.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Izgoreo još jedan automobil u Vranju

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2018

U noći između četvrka i petka u naselju Donje Vranje, zapaljen je automobil marke “golf“, koji je bio uredno parkiran nedaleko od kuće u kojoj stanuje vlasnik...Automobil je u vlasništvu pripadnika žandarmerije iz Vranja, kažu komšije, iako se on ne vodi kao formalni vlasnik, saznaju Večernje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.