Izgoreo još jedan automobil u Vranju

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo još jedan automobil u Vranju

U noći između četvrka i petka u naselju Donje Vranje, zapaljen je automobil marke “golf“, koji je bio uredno parkiran nedaleko od kuće u kojoj stanuje vlasnik.

Automobil je u vlasništvu pripadnika žandarmerije iz Vranja, kažu komšije, iako se on ne vodi kao formalni vlasnik, saznaju Večernje novosti.

Uviđaj u toku, a kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da nije reč o samozapaljenju, s obzirom da je automobil bio parkiran u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vlasnikove kuće, dok će istraga će pokazati eventualne motive paljenja automobila.

U poslednjih dvadesetak dana ovo je druga paljevina automobile u Vranju.

Podsetimo, nedavno je vlasniku jedne ugostiteljske radnje izgoreo ceo automobil.

Vlasniku izgorelog “Juga” razbijena stakla na kafani, a njegovom sestriću – auto
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Zapaljen automobil pripadnika žandarmerije u Vranju

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2018

Uviđaj u toku, nezvanično saznajemo da se pretpostavlja da nije reč o samozapaljenju, s obzirom da je automobil bio uredno pakiran nedaleko od kuće u kojoj stanuje vlasnik VRANjE – U noći između četvrka i petka u naselju Donje Vranje, zapaljen je automobil marke “golf“,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.