FUDBALERI BORA POBEDNICI OPŠTINSKOG FUDBALSKOG KUPA

Izvor: MC Bor, 12.Maj.2011, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALERI BORA POBEDNICI OPŠTINSKOG FUDBALSKOG KUPA

Bor, 11.maj
Autor: D.Popaz
Fudbaleri Bora izvojevali su pobedu nad gradskim rivalom Rudarom i osvojili  opštinski fudbalski Kup 2:0 (0:0). Strelci za domaću ekipu bili su Jovanović u 80. i Janković u 88.minutu susreta. Glavni sudija Marko Radičević iz Bora pokazao je samo jedan žuti karton na utakmici.
Prvo poluvreme proteklo je u međusobnom ispitivanju snaga. Borski „crno-beli“ su u drugom nastavku susreta pokazali više od igre. Ređale se šanse pred golom „kamarata“ sve do 80.minuta kada je Saša Jovanović preciznim udarcem sa 16 metara savladao čuvara mreže Ivkovića. Ekipa Rudara je u nastavku utakmice krenula u napad što je ekipi Bora ostavljlo više prostora za kontra napade. U 88.minuta Bojan Janković stavio je tačku na ovaj finalni susret i potvrdio pobedu svojoj ekipi.
-Zadovoljni smo igrom koju smo prikazali danas pred prepunim tribinama na stadionu kraj „pirita“. Cela ekipa priželjkivala je i na terenu pokazala da smo zasluženo osvojili opštinski fudbalski Kup – rekla nam je predsednica kluba Slavica Milojević.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.