Izvor: 025info.rs, 09.Feb.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Divani ličkih spomenika" u Gradskoj biblioteci

Promocija knjige "Divani ličkih spomenika" autorke Milene Čanković u Gradskoj biblioteci "Miodrag Borisavljević" na novom Trgu Nikole Tesle sa početkom u 19 sati. Knjiga je zbir priča i sećanja na rodni kraj. To su istinite priče o Ličanima, kroz koje će mnogi prepoznati svoje bližnje i prijatelje. Promocije imaju humanitarni karakter, a sva sredstva prikupljena od prodaje knjige idu u fond za izgradnju spomen obeležja na Fruškoj Gori svim preminulim Krajišnicima.  (Foto: http://www.apatinskaplovarica.com) 

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Književno putovanje do Like

Izvor: 025info.rs, 10.Feb.2016, 11:48

Milena Čanković, autorka knjige "Divani ličkih spomenika" povela je prisutne u biblioteci "Miodrag Borisavljević" put rodnog kraja.  Iako je odrasla u Švajcarskoj, gde je otišla sa 10 godina, zadržala je lički akcenat kojim je čitala svoje priče i podelila svoja sećanja.  Događaj su upotpunile...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.