DVE MEDALJE ZA OLIMPIK U CRVENKI

Izvor: Radio Dunav, 13.Jun.2017, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE MEDALJE ZA OLIMPIK U CRVENKI

Proteklog vikenda fudbaleri Olimpika učestvovali su na dva turnira sa više generacija. U subotu su gostovali u Crvenki sa generacijama 2007. i 2009. Obe generacije su igrale finala, generacija 2009. je osvojila prvo mesto i za najboljeg golmana je proglasen Petar Menićanin dok je najbolji strelac turnira Saša Bajić oba iz Olimpika.
Generacija 2007. je poražena u finalnom meču i tako je zauzela drugo mesto. Za najboljeg strelca proglašen je Olimpikov centarfor Zanze Vladimir.
U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << nedelju su na turniru u Crvenki generacije 2006. i 2008. napravile zapažen rezultat. Generacija 2006. prvo mesto dok je generacija 2008. zauzela treću poziciju.
Vec od četvrtka Olimpik učestvuje na turnirima u Odžacima, Somboru i Bačkoj Palanci.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Veliki uspeh omladinaca Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišić

Izvor: Blic, 13.Jun.2017

Fudbaleri Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišić novi su članovi Omladinske Premijer lige BiH, a koja će naredne sezone brojati 14 klubova...Na završnom turniru za plasman u elitni rang takmičenja omladinci Zvijezde su u polufinalu slavili protiv Borca rezultatom 4:0, a danas su u finalu poraženi od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.