Od nas nema veće koncertne atrakcije

Izvor: Blic, 12.Nov.2011, 03:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od nas nema veće koncertne atrakcije

Bez preterane lažne skromnosti mislim da smo “Mutant dance sextet” i ja trenutno najveća koncertna atrakcija Balkana i da nas samo jezička barijera deli od tog da zahuktamo koncertne aktivnosti u svetu, mada intenzivno radim i na tome - priča Rambo Amadeus uoči promocije novog albuma: “Rambo Amadeus u Domu sindikata”.

Korak ka svetskoj karijeri predstavljaju i dve pesme na engleskom koje se nalaze na ovom albumu koji je snimljen na koncertu u decembru 2010. u Domu sindikata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rambo je tada premijerno izveo osam novih pesama.

- Snimak je toliko dobar da je bilo suvišno svirati ga opet u studiju. Ako Berlinska filharmonija snima koncertne albume cenjenije od studijskih, zašto bi bend koji odlično svira uživo morao da se krije iza studijske produkcije?

Ovaj album nastao je iz potrebe da skrenem pažnju na samu svirku jer sam primetio tokom godina da dobar deo publike deli mišljenje da se ja samo dobro zezam i da osnov mog programa leži upravo u tekstovima i improvizovanim komentarima između pesama - kaže Rambo, bivši Svetski Mega Car, a sadašnji Svetski Kilo Car, koji je titulu nižeg ranga dodelio sebi da bi podsetio na zaboravljenu vrlinu - skromnost.

- Do sada su svi moji živi albumi doživljavali natprosečan uspeh, iskreno se nadam da nema razloga da tako ne bude i sa ovim - zaključuje Amadeus.

Povezane vesti: Rambo objavio CD iz Doma sindikata Besplatan koncert "Mount Silence" u Domu omladine Rambo Amadeus 18. marta u DKC Megacarski šou Rambo: Nije lako ovde biti zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rambo: Ja sam najveća balkanska atrakcija!

Izvor: S media, 12.Nov.2011

Uoči promocije novog albuma: “Rambo Amadeus u Domu sindikata”, Rambo je rekao, naravno, bez lažne skromnosti kako su on i "Mutant dance sextet" najveća koncertna atrakcija na Balkanu...- Bez preterane lažne skromnosti mislim da smo "Mutant dance sextet" i ja trenutno najveća koncertna atrakcija...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.