Izvor: Radio Dunav, 04.Apr.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOOM VOLLEY OD NAREDNE GODINE U PRVOLIGAŠKOM DRUŠTVU

Odbojkašice Boom Volleya su izborile plasman u viši stepen takmičenja nakon pobede u poslednjem kolu i nakon poboljnog rezultat autakmice između Volleystarsa iz Sombora i Karavukova.
Boom Volley se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 20 bodova, Wolfland iz Karavukova je drugi sa bodom manje, mdok Panonija iz Bačke Palanke ima 18, ali i dve utakmice manje,koje će odigrati u toku nedelje .
Odbojkašice Boom Volleya su u prolećnom delu prvenstva doživele samo jedan poraz,a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ključne pobede su ostvarene protiv Panonije iz Bačke Palanke i Wolflanda iz Karavukova.
Prigrevčanke će u najgorem slučaju ovu sezonu završiti kao vicešampionke lige, na drugom mestu na tabeli, a ovaj rezultat im je doneo mogućnost da se od naredne sezone takmiče u višem rangu, u Prvoj Vojvođanskoj ligi.
Prve lige na teritoriji Vojvodini se proširuju zbog velikog broja ženskih klubova, pa će od naredne sezone biti četiri Prve lige sa po 10 klubova.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Odbojkašice Boom Volleya izborile plasman u viši rang takmičenja

Izvor: 025info.rs, 04.Apr.2018

Prigrevčanke su se nakon pobede u poslednjem kolu prvenstva Druge Vojvođanske lige popele na prvu poziciju na tabeli. Vizu za plasman u viši rang takmičenja odbojkašice iz Prigrevice dobile su sinoć, kada je u zaostaloj utakmici  Volleystars iz Sombora  pobedio  Karavukovo. Boom Volley se...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.