Izvor: Radio Dunav, 01.Mar.2021, 14:58

РЕГИОНАЛНА ПРИВРЕДНА КОМОРА ДОДЕЛИЛА ПРИЗАЊА ЗА УСПЕШНЕ ПРИВРЕДНИКЕ

У РЕГИОНАЛНОЈ привредној комори у Сомбору додељене су награде фирмама и појединцима за успех у привређеивању, за унапређење пословног амбијента, иновативност и лидерство, као и јубиларне награде.Дипломе за пословне лидере у 2020.додељене су Браниславу Влашкалићу, директору >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << фирме „Мара“ у Сомбору и Драгану Капичићу, директору кулске „Сигме“.
Награду за пословни успех припала је компанији „Боја“ из Сомбора. Јубиларне награде за 20 и 30 постојања и рада примиле су апатинске компаније „Рашета“, „Алма Апатин“, “Вулкан Протектор“, затим „Ситопласт“ из Раткова, “Чемерник“ из Српског Милетића, “Џими Комерц“ из Пригревиице.
The post РЕГИОНАЛНА ПРИВРЕДНА КОМОРА ДОДЕЛИЛА ПРИЗАЊА ЗА УСПЕШНЕ ПРИВРЕДНИКЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.