Izvor: Radio Dunav, 06.Maj.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

КАРЛОВАЦ БОЉИ ОД АПАТИНА, У ФИНИШУ ПОНЕСТАЛО СНАГЕ

Апатински рукометаши нису успели да савладају госте из Банатског Карловца пред домаћом публиком иако су већин делом сусрета имали предност. Гости су успели да у завршним тренуцима сусрета буду мирнији и тако тријумфују са 33:27 (15:16) и два бода понесу у Банат.
Иако су Апатинци >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << имали предност све до 40. минута, у завршници је зафалило мирноће али и кондиције па су нешто спремнији гости преломили сусрет на своју страну. У првих 30. минута Апатинце је резултатски држао Сунајко који је завшио сусрет са 8 постигнутих погодака али у другом делу није имао запажен голгетерски учинак.
Најефикаснји код „Банатског Карловца“ био је Јовановић који је поред постигнутих 10 голова понео и епитет играча утакмице.
The post КАРЛОВАЦ БОЉИ ОД АПАТИНА, У ФИНИШУ ПОНЕСТАЛО СНАГЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.