Uređen međublokovski prostor na Bežanijskoj kosi

Izvor: Studio B, 10.Jan.2013, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređen međublokovski prostor na Bežanijskoj kosi

Radnici „Zelenila" dovršili su uređenje međublokovskog prostora u Bloku 1 na Bežanijskoj kosi, između ulica Nedeljka Gvozdenovića, Magelanove i Ivana Ribara, koji je krajem protekle godine dobio sve karakteristike modernog parka.

U prvoj fazi radova, do kraja jula, izgrađeno je dečje igralište sa prilaznim stazama, dok je u drugoj fazi urađen kutak za miran odmor i postavljena teretana na otvorenom.

Izgrađeno dečje igralište potpuno je pokriveno specijalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << gumenom podlogom za bezebedno korišćenje dečjih sprava, a radnici „Zelenila" u svojim radionicama izradili su i postavili dva tobogana, dve penjalice, ljuljašku sa dva sedišta, tri klackalice, dve dvostruke kvadratne penjalice sa duplom ljuljaškom i dve vrteške.

U drugoj fazi radova urađena je teretana na otvorenom sa pet rekvizita za vežbanje, ispod kojih je takođe postavljena gumena podloga. Nedaleko od teretane, za najstarije sugrađane, izgrađen je i tzv. kutak za miran odmor sa dva stola za šah, gde su postavljena četiri polja za igru.

Uz parkovske rekvizite, staze, stepeništa i klupe, prostor u Bloku 1 oplemenjen je sa više od 70 četinara i lišćara, a ceo prostor dobio je i novi travnjak.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moderan park na Bežanijskoj kosi

Izvor: Kurir, 10.Jan.2013

U prvoj fazi radova izgrađeno je dečje igralište sa prilaznim stazama, dok je u drugoj fazi urađen kutak za miran odmor i postavljena teretana na otvorenom..BEOGRAD - Radnici "Zelenila" dovršili su uređenje međublokovskog prostora u Bloku 1 na Bežanijskoj kosi, između ulica Nedeljka Gvozdenovića,...

Nastavak na Kurir...

Uređen međublokovski prostor na Bežanijskoj kosi

Izvor: Danas, 10.Jan.2013

Radnici „Zelenila“ dovršili su uređenje međublokovskog prostora u Bloku 1 na Bežanijskoj kosi, između ulica Nedeljka Gvozdenovića, Magelanove i Ivana Ribara, koji je krajem protekle godine dobio sve karakteristike modernog parka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.