Izvor: Danas, 30.Nov.2010, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljena tri sprata bolnice

U renoviranje tri etaže KBC Zemun: odeljenja hirurgije, internog odeljenja i ginekologije koje je nedavno završeno, grad Beograd uložio je gotovo 28 miliona dinara. Radovi na ovim odeljenjima počeli su u okviru projekta „Hitna rekonstrukcija 20 bolnica u Srbiji“ ali nisu bili u potpunosti završeni, te je grad finansirao završetak građevinskih, zanatskih i radova na instalacijama jake i slabe struje, neophodnih da bi objekat bio u potpunosti funkcionalan.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Renoviran KBC "Zemun"

Izvor: Press, 30.Nov.2010

Potpuno su obnovljena tri sprata bolnice, pa će uređena odeljenja sa 30 soba i 130 novih kreveta prekosutra primiti prve pacijente. Grad za rekonstrukciju izdvojio 27,8 miliona dinara Kliničko-bolnički centar "Zemun" će prekosutra primiti prve pacijente...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.