Od sutra ponovo kreće voz Beograd - Solun

Izvor: Blic, 08.Maj.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra ponovo kreće voz Beograd - Solun

Beograd - Međunarodni putnički voz Beograd - Solun, od sutra će ponovo, nakon tri godine, redovno saobraćati, saopštile su "Železnice Srbije".

Taj voz je ukinut u februaru 2011. godine, nakon jednostrane odluke Grčke železnice.

"Železnice Srbije", u saradnji sa makedonskim i grčkim železnicama, odlučile su da voz na relaciji Beograd – Skoplje – Solun - Beograd saobraća svakodnevno, iz glavne železničke stanice Beograd u 18.45 minuta, a iz Soluna u 15.52 minuta

Međunarodni voz Beograd - Solun u svom sastavu ima vagone za sedenje, kušet kola i vagone za prevoz praćenih automobila.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od sutra ponovo kreće voz Beograd – Solun

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2014

Međunarodni putnički voz Beograd - Solun, od sutra će ponovo, nakon tri godine, redovno saobraćati, saopštile su Železnice Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.