Telo utopljenika pronađeno mesec dana nakon što je kolima sleteo u Drinu, 7 km od mesta nesreće

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo utopljenika pronađeno mesec dana nakon što je kolima sleteo u Drinu, 7 km od mesta nesreće

Na toku Drine kroz selo Ovčinja jutros je pronađeno telo Nenada Gavrilovića (22) iz Cerja kod Bajine Bašte koji je 29. januara sa prijateljem Slavoljubom Tejićem (34) automobilom sleteo u nabujalu reku.

Gavrilovićev leš ronilački tim Žandarmerije u 10.25 našao je u jednom od virova Drine, sedam kilometara nizvodno od Krivog vira u Crvici gde se nesreća dogodila.

Za telom Slavoljuba Tejiića još uvek se traga, a roniocima pomažu bajinobaštanski vatrogasci i prijatelji i familija nesrećnog mladića koji je iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Telo utopljenika pronađeno deset dana nakon što je kolima sleteo u Drinu, 7 km od mesta nesreće

Izvor: Blic, 08.Feb.2014

Na toku Drine kroz selo Ovčinja jutros je pronađeno telo Nenada Gavrilovića (22) iz Cerja kod Bajine Bašte koji je 29. januara sa prijateljem Slavoljubom Tejićem (34) automobilom sleteo u nabujalu reku. ..Gavrilovićev leš ronilački tim Žandarmerije u 10.25 našao je u jednom od virova Drine,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.