Šou Mališe Cvetkovića u Palanci

Izvor: KGsport.info, 26.Nov.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou Mališe Cvetkovića u Palanci


U 5. kolu Druge futsal lige „Zapad“, ekipa Mašinca savladala je Partenon u Smederevskoj Palanci sa 5:2 (2:1) i tako zabeležila svoj treći trijumf u sezoni. Centralna figura meča bio je Mališa Cvetković, koji je postigao tri gola i „namestio“ preostala dva.
Nije sve idealno počelo po izabranike trenera Gavrilovića. Domaćin je poveo u 4. minutu preko Đokića, nakon nespretne intervencije >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << golmana Kragujevčana Đorovića.
Radost domaćeg tima kratko je trajala, jer je već u sledećem napadu Mašinac izjednačio. Cvetković je pokrenuo akciju, asistirao Isailoviću, a tu se našao Damjanović koji loše reaguje i šalje loptu u sopstvenu mrežu. Dva minuta kasnije rukom igra Milić, pa sudija dosuđuje kazneni udarac za Mašinac, koji u gol pretvara Cvetković.
U 12. minutu Cvetković se našao u ulozi asistenta, kada je pronašao Pajića, kome nije bilo teško da prosledi loptu u mrežu i tako postavi konačan rezultat prvog dela igre – 1:3.
Nastavak meča donosi još malo „magije“ Mališe Cvetkovića. On je u 23. minutu fantastičnim udarcem pogodio same rašlje gola Palančana i uvećao prednost svog tima na zaista spektakularan način.
Desetak minuta pre kraja meča domaćin je uveo i petog igrača umesto golmana, što je dalo rezultat, budući da se Damjanović iskupio za grešku kod prvog gola Kragujevčana i smanjio prednost gostiju.
Međutim, u 35. minutu dotični igrač u prevelikoj želji ruši Pajića i dobija crveni karton, pa je Mašinac u finišu imao i brojčanu prednost, što koristi Cvetković i svojim trećim golom stavlja tačku na ovaj meč.
U narednom kolu Mašinac će u nedelju od 20.30h u sali Druge gimnazije dočekati valjevski RB.
Foto: KMF Mašinac
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Futsal: Mališa Cvetković rešetao

Izvor: Šumadija Press, 27.Nov.2014, 11:43

Partenon – Mašinac 2:5 (1:3). Posle poraza kod kuće od Raške, kragujevački tim osvojio bodove u Smederevskoj Palanci.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.