NIJE MI DOBRO! Milijani Bogdanović POZLILO zbog Ivana Gavrilovića! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 19:58

"NIJE MI DOBRO!" Milijani Bogdanović POZLILO zbog Ivana Gavrilovića! (VIDEO)

"Kosa mi se diže na glavi!"

Relacija između takmičara "Parova" Milijane Bogdanović i Ivana Gavrilovića nisu posve jasne gledaocima popularnog TV formata.

Od ljubavni do mržnje, dvoje stanovnika luksuzne zemunske vile svojim postupcima i izjavama iz dana u dan privalče pažnju gledalaca.

U toku jedne od mnogih prepirki lepotice iz Pilatovića i densera, Milijana je ispričala kako na nju utiče veliki hit Gavrilovića.

- Kosa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se diže na glavi. Nije mi dobro kada god čujem pesmu "200 na sat". Ne znam ko je pisao tekst te pesme. Nisam znala da je to Ivanova pesma i znam da je veliki hit. Ja ne slušam tu vrstu muzike. Nisam znala kako izgleda Ivan Gavrilović dok nisam došla ovde - priznala je ona.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.