NE GLEDAM JE KAO RIBU! Neda stala u Milijaninu odbranu, pa napala Gavrilovića da je koristi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 19:03

"NE GLEDAM JE KAO RIBU!" Neda stala u Milijaninu odbranu, pa napala Gavrilovića da je koristi

"Sad joj kažeš da je kreten."

Učesnici "Parova" Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović su postali bliski u poslednje vreme i ukućani smatraju da bi ušli u emotivnu vezu da Gavrilović nije oženjen.

Ipak, svi smatraju da je Ivan glavni krivac ovog zbližavanja, te ga cimeri osuđuju jer smatraju da on iskrorišćava Bogdanovićevu.

- Zašto Marina ne dođe da ti da podršku? - pitao je Ivan Marinković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gavrilovića.

- Kad ti Milijana nešto spremi da jedeš jel tebi to odgovara? Jel ti koristiš tu situaciju, jer ne znaš da kuvaš, da ti Milijana donese da jedeš? - uptala ga je Neda Lakić.

- To je meni okej, kao sestra. Ne gledam je kao ribu - rekao je Gavrilović.

- Ne možeš da dođeš i kažeš joj, s obzirom kakva je situacija napolju, "ljubavi", a posle svega sad joj kažeš da je kreten i debil i da te ostavi na miru. To ne može - objašnjaval mu je Neda.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.