„Mašinci“ vrebaju iznenađenje u Nišu

Izvor: KGsport.info, 27.Feb.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Mašinci“ vrebaju iznenađenje u Nišu

Kragujevački Mašinac večeras očekuje teško gostovanje niškoj Kalči u 13. kolu Prve futsal lige Srbije. Domaćin je apsolutni favorit, dok se Kragujevčani potajno nadaju iznenađenju.
Mašinac nije baš najbolje otvorio drugi deo sezone, budući da je prošlog vikenda poražen u „Jezeru“ od ekipe Novog Pazara sa čak 1:6. Ovaj rezultat ne daje puno razloga za optimizam četi Marka Gavrilovića pred večerašnje gostovanje Nišlijama, ali potajna nada u iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << sigurno postoji.
Ekipa Kalče je takođe neslavno započela drugi deo prvenstva i to katastrofalnim porazom na gostovanju Deusu od čak 1:10, čime su Nišlije prepustile lidersku poziciju na tabeli kragujevačkom Ekonomcu. Sigurno je da će igrači Kalče uraditi sve što je u njihovoj moći da se pred svojim navijačima iskupe za ovaj poraz i pokušaju da se vrate na lidersku poziciju.
Prvi meč ova dva tima jesenas doneo je dosta uzbuđenja. Na kraju je Kalča slavila u „Jezeru“ sa 3:2, ali su igrači Mašinca pokazali zube i dali do znanja da mogu parirati Nišlijama.
Početak susreta zakazan je za 19 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.