HAOS U VILI - MILIJANA OSTAVILA GAVRILOVIĆA PRED RAZVOD: Ivanu žena poslala OVO! Bogdanovićeva POBESNELA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 01:23

HAOS U VILI - MILIJANA OSTAVILA GAVRILOVIĆA PRED RAZVOD: Ivanu žena poslala OVO! Bogdanovićeva POBESNELA

Svi ostali u šoku!

Na programu "Hepi" televizije u okviru rijalitija "Parovi 9" u toku je emisija "Parograf" Ivana Gavrilovića.

Odmah u startu nastao je haos, a Milijana Bogdanović, njegova devojka, zbog koje se razvodi je raskinula sa njim na samom početku emisije.

Produkcija je pustila par fotografija na plazmi na kojoj su bili Gavrilović i njegova supruga sa njihovom decom, a voditeljka je stalno potencirala da ne zna odakle im te fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - ironično.

Zbog toga su svi učesnici, pa i Milijana došli do zaključka da je upravo Marina, denserova supruga poslala porodične fotografije, kako bi video šta gubi razvodom.

 - Ovo je klasično ono da vidiš šta gubiš i zbog koga - dobacio je Ivan Marinković.

Nakon toga, Milijana je rešila da ostavi Ivana.

- Meni ovo sve deluje kao da su se oni sve dogovorili, a možda i nisu, ali svejedno... to je to (maše rukom kao da se oprašta od Ivana) - rekla je Milijana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.