Edita Aradinović ne zna kako joj se zovu kolege, da li je u pitanju lapsus ili neznanje?!

Izvor: 011vodič.com, 25.Feb.2021, 14:35

Edita Aradinović ne zna kako joj se zovu kolege, da li je u pitanju lapsus ili neznanje?!

Pevačica Edita Aradinović sinoć je bila gost u emisiji Ami Dži šou kod voditelja Ognjena Amidžića. Tokom emisije gosti su igrali igricu “Estradni kviz” gde su odgovarali na pitanja, i pokazali svoje ”estradno znanje”.
Edita je odmah na početku, kad su postavli prvo pitanje, napravila lapsus.
Kad su pitali ko je Ivan Todorović, ona je počela da peva pesmu “Dvesta na sat”, aludirajući na Ivana Gavrilovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << što je izazvalo smeh u studiju.

Nakon ovoga pevačica se izblamirala još dva puta, kad nije znala čak ni pravo ime svoje koleginice Ane Bekute, odnosno Nade Polić, kao ni Izvorinke Milošević.

Comments comments


The post Edita Aradinović ne zna kako joj se zovu kolege, da li je u pitanju lapsus ili neznanje?! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.