Albanac nožem „tražio“ srce!

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac nožem „tražio“ srce!

Bela Crkva oplakuje Pericu Gavrilovića. Ubica u društvu devojaka iz Srbije Bio je krupan čovek, ali je imao blagu narav. Nema kome nije pomogao. Nije imao prijavu ni za nepropisno parkiranje, a kamoli za nešto veće. Tragično je što je takav čovek svirepo ubijen i to zbog banalnosti.Ovako su u nedelju u neverici govorili Belocrkvani o svom sugrađaninu Perici Gavriloviću (37), koji je u subotu oko 4.30 ujutru ubijen nasred ulice u Beču.Prema njihovim saznanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koja su dobili od svojih rođaka, očevidaca ovog zločina, do tragedije je došlo u neposrednoj blizini kafića "Spejs bar laundž", koji je Gavrilović držao sa još dvojicom prijatelja. On i konobar, 28-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, kobnog jutra su zajedno izašli iz kafića i krenuli kući izuzetno prometnom ulicom Otakringer štrase, gde su naišli na trojicu Albanaca i dve devojke, navodno srpske državljanke. Posle kraće rasprave, jedan Albanac je izvadio nož i zario sečivo konobaru u stomak, dok je Gavrilovića ubo direktno u srce.Gavrilović je u Beču živeo skoro dve decenije. Njegovi roditelji, koji su u rodnom Jasenovu, selu kod Bele Crkve, držali kafanu, mnogo ranije su se preselili u austrijsku prestonicu. On im se pridružio kada je završio Srednju tehničku školu. IDENTIFIKOVAN UBICA NEZVANIČNO saznajemo da je austrijska policija, na osnovu snimaka sigurnosnih kamera sa nekoliko ugostiteljskih objekata u Otakringer štrase, gde se nalazi i "Spejs bar laundž", identifikovala ubicu, koji je u bekstvu. Navodno se radi o Albancu sa srpskim državljanstvom.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Čitajte u "Vestima": Ubica Srbina i dalje u bekstvu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2017

Austrijska policija i dalje traga za osobom koja je u subotu oko 4.30 ujutro u 16. bečkom okrugu ubila srpskog ugostitelja Pericu Gavrilovića (37), suvlasnika lokala Spejs...- Mi i dalje tragamo za počiniocem koji je u bekstvu - potvrdio je za "Vesti" Tomas Kajblinger, portparol bečke policije...Na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.