40 DANA POSLE DISKVALIFIKACIJE: Gavrilović progovorio o KAZNI - pa otkrio nepoznati detalj o Gagiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

40 DANA POSLE DISKVALIFIKACIJE: Gavrilović progovorio o KAZNI - pa otkrio nepoznati detalj o Gagiju

Nije mogao da podnese "Zadrugu".

Bekstvo i diskvalifikacija Ivana Gavrilovića iz "Zadruge 3" obeležili su početak ove sezone popularnog rijalitija.

Četrdesetak dana kasnije posle ovih događaja, pevač je gostovao na štandu portala "Srbija Danas" na sajmu medija "Media Market", koji traje još danas na Beogradskom sajmu.

Ivan je novinarima našeg portala rekao da nije više mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdrži u rijalitiju, jer je imao tahikardije, a lekovi su vrlo često kasnili, o čemu je pričao i ranije, a onda je progovorio i o kazni, o kojoj se dosta spekulisalo u medijima.

- Nisam kažnjem, Milica i Željko su mi oprostili sve - rekao je Ivan.

On se potom prisetio i početka svoje karijere i otkrio detalj vezan za svog kolegu i aktuelnog zadrugara, Gagija Đoganija.

- Ja sam Gagiju pomogao da snimi prvu pesmu. Igrao je u mojoj plesnoj grupi, a menadžer nije želeo da mu plati, pa sam našao način da mu kompenzuje i odveo ga u studio da snimi pesmu - ispričao je Ivan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.