Ona gola, glumci natrontani! (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Feb.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona "gola", glumci natrontani! (FOTO)

Holivudska pravila na delu? Pogledajte kako je glavna glumica bila obučena na druženju sa novinarima.

Stilista je mrzi, ili samo nije pogledao vremensku prognozu? U Londonu je glumica Dženifer Lorens na druženje sa novinarima došla u haljinici sa dubokim izrezom i sandalama.

"Jedva sam čekala da se skinem"

Dženifer je u Londonu povodom premijere filma "Red sparrow", u kojem glumi fatalnu lepoticu i tajnog agenta, a pred kamerama je imala "kiseli" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izraz lica i haljinicu koja je više otkrivala, nego što je skrivala.

Publika besna: Nevaspitana je!

Ostatak ekipe filma, glumci Džeremi Ajrons, Džoel Edžerton, Matijas Šunerc i reditelj Frensis Lorens bili su obučeni u kapute, sakoe, duboke cipele, u skladu sa vetrom koji je "šibao".

Ovako je Dženifer izgledala na crvenom tepihu, uveče na premijeri.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.