Izvor: Danas, 08.Maj.2023, 13:57

Vučić ni tada ni sada nije bio sposoban da razume film “Vidimo se u čitulji”: Janko Baljak za Danas

“Vučić je univerzalna neznalica koja se razume u sve pa i u dokumentarne filmove. A zapravo je vrhovni nasilnik koji je likove iz podzemlja o kojima sam pravio film uveo u mainstream Srbije”, kaže za Danas Janko Baljak, reditelj kultnog dokumentarnog fima “Vidimo se u čitulji”, osvrćući se na sinoćnu izjavu  predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ako treba ukinuti rijalitije, onda bi trebalo i neke filmove, poput "Vidimo se u čitulji”.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić poredi rijaliti i dokumentarac, Baljak ukazuje na predsednikovu površnost i neznanje

Izvor: Danas, 08.Maj.2023

Površna, univerzalna neznalica. Stručnjak za sve pa i za dokumentarne filmove. Bez srama stavlja u kontekst odgovornosti za nasilje moj film "Vidimo se u čitulji" koji je pre 30 godina bio krik da se zlo zaustavi, a njegova vlast je likove iz podzemlja uvela u mainstream Srbije, napisao je reditelj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.