Uprava za izvršenje krivičnih sankcija o slučaju ubijenog zatvorenika: Protiv sedmoro zaposlenih se vode postupci

Izvor: Danas, 21.Mar.2024, 16:15

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija o slučaju ubijenog zatvorenika: Protiv sedmoro zaposlenih se vode postupci

Povodom slučaja smrti starijeg zatvorenika  u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu ‒ Padinska Skela 4. februara, iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija za Danas ističu da su suočeni sa optužbama da nisu blagovremeno odreagovali, te  da je ovaj slučaj prikrivala od javnosti što je "izuzetno teška i neodrživa optužba jer je svako naše saznanje i informacija dokumentovana i potom usmerena ka drugim nadležnim organima što je sve lako proverljivo".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija o slučaju smrti S.B: Suočeni smo sa teškim optužbama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2024

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija odbacila je danas optužbe da nije blagovremeno odreagovala u slučaju smrti S.B. u Kazneno-popravnom zavodu "Padinska Skela" 4. februara i da je ovaj slučaj prikrivala od javnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.