Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2023, 12:34

Uhapšen vozač koji je u Nišu usmrtio ženu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su I. M. (60) iz tog grada pod sumnjom da je na pešačkom prelazu udario ženu koja je preminula od zadobijenih povreda, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udario ženu na pešačkom prelazu koja je od povreda preminula

Izvor: JUGpress.com, 12.Nov.2023

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog..tužilaštva u tom gradu, uhapsili su I. M. (1963) iz ovog grada zbog postojanja osnova..sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog..saobraćaja...On se sumnjiči da je sinoć, upravljajući...

Nastavak na JUGpress.com...

Uhapšen vozač koji je usmrtio ženu u Nišu

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2023

Niška policija uhapsila je I.M. (60) iz tog grada pod sumnjom da je na pešačkom prelazu udario ženu koja je preminula od zadobijenih povreda, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.