Izvor: Danas, 15.Feb.2024, 15:08

Uhapšen potpredsednik pokreta Miroslava Aleksića

"Danas je u okolini Užica na putu ka Zlatiboru uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije, šef odborničke grupe NPS u Skupštini grada Beograda i advokat Miloš Pavlović. On je u to vreme bio u kolima sa porodicom", saopšteno je iz Narodnog pokreta Srbije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Miloš Pavlović - potpredsednik Narodnog pokreta Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2024

U Užicu je jutros uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović. Kako je za N1 potvrđeno u toj stranci Pavlović je sa porodicom krenuo na Zlatibor, kada ga je u Užicu zaustavila saobraćajna policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Miloš Pavlović u policijskoj stanici u Užicu čeka da vidi da li će mu biti određeno policijsko zadržavanje

Izvor: Danas, 15.Feb.2024

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović trenutno se nalazi u Policijskoj stanici u Užicu, gde se čeka odluka da li će mu policija odrediti zadržavanje od 48 sati, potvrdio je za Danas advokat i član NPS-a Uroš Tešmanović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.