Izvor: Danas, 29.Feb.2024, 11:11

Slobodan Negić, tata ubijene devojčice u „Ribnikaru“: Kakva je to država koja ne može da odgovori na ključna pitanja?

U svom svedočenju na suđenju u parničnom postupku, protiv porodice ubice, Slobodan Negić, otac ubijene Sofije Negić, pored emotivne priče jednog Tate održao je i pravu lekciju o odgovornosti koja nedostaje ovom društvu. Ovo je autorski tekst, nastao kao razrada teme, koja je u osnovi svih problema koji nam se događaju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tata devojčice ubijene u „Ribnikaru“: Srbija je leglo neodgovornosti i izvrdavanja iste

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Feb.2024

U svom svedočenju na suđenju u parničnom postupku, protiv porodice ubice dece i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar", Slobodan Negić, otac ubijene Sofije Negić, pored emotivne priče jednog Tate održao je i pravu lekciju o odgovornosti koja nedostaje ovom društvu, podseća Javni servis.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.