Izvor: Danas, 26.Avg.2023, 11:40

Protesti u Srbiji: Šetnja protiv nasilja u centru Beograda i blokada mosta Gazela zbog Zakona o planiranju i izgradnji

BBC U jednom od najtoplijih avgustovskih dana, na ulicama Beograda održaće se dva odvojena protesta. Sedamnaesti put posle pucnjave u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i ubistava u Mladenovcu i Smederevu, ispred Doma Narodne skupštine u 19 časova okupiće se učesnici protesta protiv nasilja. Protest u organizaciji dela opozicije kretaće se Dečanskom, Makedonskom i Takovskom ulicom […]

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Završen protest ispred Skupštine Srbije , saobraćaj na mostu Gazela još blokiran

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2023

Protest "Srbija protiv nasilja", u organizaciji dela opozicije završen je večeras ispred zgrade Regulatornog tela za elektronske medije (REM), a saobraćaj koji je bio blokiran na Trgu Nikole Pašića je uspostavljen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.