Pašalić: Beogradski sajam ispunjava uslove za lečenje i može da se koristi odmah

Izvor: Danas, 29.Mar.2020, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašalić: Beogradski sajam ispunjava uslove za lečenje i može da se koristi odmah

Zaštitnik građana Zoran Pašalić obišao je danas privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu koju je postavila Vojska Srbije i ocenio da ispunjava sve uslove za prihvat osoba sa lakšim simptomima zaraze korona virusom, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAŠTITNIK GRAĐANA OBIŠAO PRIVREMENU BOLNICU: Sajam spreman za pacijente, sve iz Pravilnika ispoštovano

Izvor: Kurir, 29.Mar.2020

Zaštitnik građana Zoran Pašalić obišao je jutros na Beogradskom sajmu privremenu bolnicu za prihvat osoba sa lakšim simptomima zaraze korona virusom.

Nastavak na Kurir...

Pašalić: Beogradski sajam ispunjava uslove i može da se koristi odmah

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2020

Zaštitnik građana Zoran Pašalić obišao je danas privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu koju je postavila Vojska Srbije i ocenio da ispunjava sve uslove za prihvat osoba sa lakšim simptomima zaraze koronavirusom, saopštilo je Ministarstvo odbrane..."Značajno je da je poštovano sve što je pravilnikom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.