Izvor: Danas, 07.Okt.2022, 15:06

Novinarska udruženja pozivaju kolege na protest zbog odluke o izručivanju Ansanža SAD

Sindikat novinara Srbije (SINOS), Udruženje novinara Srbije (UNS) i Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozivaju koleginice i kolege da se pridruže protestu zbog odluke britanskog pravosuđa da Sjedinjenim američkim državama izruči Džulijana Asanža. Skup će biti održan sutra, 8. oktobra, preko puta Ambasade Velike Britanije koja se nalazi u u Resavskoj broj 46 sa početkom u 13 sati.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest ispred Ambasade Velike Britanije zbog odluke da se izruci Dzulijan Asanz

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 07.Okt.2022

Nezavisno udruzenje novinara Srbije, Udruzenje novinara Srbije i Sindikat novinara Srbije pozivaju svoje koleginice i kolege da se pridruze svetskom medijskom protestu zbog odluke britanskog pravosudja da Sjedinjenim Americkim Drzavama izruce Dzulijana Asanza. .Ova udruzenja pozivaju svoje kolege da..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

SINOS, UNS i NUNS pozivaju novinare da se pridruže protestu zbog odluke o izručivanju Asanža SAD

Izvor: 24sedam.rs, 07.Okt.2022

Članovi sindikata Međunarodne federacije novinara (IFJ), Evropske federacije novinara (EFJ) i članovi britanske Nacionalne unije novinara (NUJ) pridružiće se ovom skupu

Nastavak na 24sedam.rs...

Novninari iz Srbije traže od britanske ambasade da Asanž ne bude izručen

Izvor: Danas, 08.Okt.2022, 14:40

Novinari i medijski radnici okupili su se danas ispred britanske ambasade u Beogradu, u okviru okviru međunarodne akcije novinara kojom se od Velike Britanije traži da ne izruči osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža SAD-u.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.