Izvor: Danas, 20.Feb.2024, 21:53

„Notorni lažljivac, primitivac i iskompleksirani luzer“: Plenkovićev kabinet uputio uvrede Milanoviću

Kabinet premijera Hrvatske Andreja Plenkovića nazvao je večeras u saopštenju predsednika Hrvatske Zorana Milanovića notornim lažljivcem, primitivcem i iskompleksiranim luzerom. Oni su tako reagovali na današnji istup predsednika Hrvatske koji je ocenio da se premijer Andrej Plenković utisnuo na Vikipediju hrvatskog političkog beščašća kao merna jedinica za podvale, laži i manipulacije i ponovo ga optužio da je uoči parlamentranih izbora Državno tužilaštvo (DORH) stavio pod svoju kontrolu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Plenković odgovorio Milanoviću: Nazvao ga lažljivcem, primitivcem i iskompleksiranim luzerom

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2024

Kabinet premijera Hrvatske Andreja Plenkovića nazvao je večeras u saopštenju predsednika Hrvatske Zorana Milanovića notornim lažljivcem, primitivcem i iskompleksiranim luzerom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.