Izvor: Danas, 05.Okt.2022, 15:29

Nikola Burazer o stanju demokratije u Srbiji: Blagi napredak uz novo nazadovanje

Programski direktor Centra savremene politike i autor izveštaja „Stanje demokratije u Srbiji 2022“ Nikola Burazer izjavio je danas da se nastavlja proces urušavanja demokratije u Srbiji, pojavljuju se neki novi problemi, a sa druge strane politički život u Srbiji se vraća u nekakvu normalu koja može da pruži privid da je demokratija u usponu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje demokratije u Srbiji: Nastavlja se urušavanje

Izvor: VOA, 05.Okt.2022

Uz privid da je demokratija u usponu i da se politički život vraća u normalu, zapravo se nastavlja urušavanje demokratije u Srbiji, uz nove probleme koji se pojavljuju – ocenio je danas programski director Centra savremene politike Nikola Burazer. Na predstavljanju izveštaja o stanju demokratije...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.