Izvor: Danas, 18.Mar.2024, 15:03

Mama Milica Filipović iz Šapca za Danas: Tužilaštvo je odbacilo moju krvičnu prijavu bz obzira na to što nijedan svedok nije saslušan

Prilično sam razočarana. Ne zbog činjenice što je moja krivična prijava odbijena, već zbog činjenice da niko nije saslušan, kaže mama Milica Filipović iz Šapca za Danas posle saznanja da je Prvo osnovno tužilaštvo odbacilo njenu krivičnu prijavu podnetu zbog nehumanog tretmana koji je pretrpela u GAK "Narodni front".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odbačena krivična prijava za akušersko nasilje u GAK "Narodni front", u planu novi koraci

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2024, 08:03

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Milice Filipović koja je podneta zbog nehumanog postupanja za vreme indukovanog pobačaja u GAK "Narodni front".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.