Izvor: Danas, 22.Jul.2021, 18:24

MUP: Vozilla s manjim oštećenjima neće na tehničkom pregledu biti proglašavana neispravnim

Načelnik Uprave Saobraćajne policije Srbije, Nebojša Arsov, izjavio je danas da po Pravilniku o tehničkom pregledu vozila koji se primenjuje od 6. jula, "manja mehanička oštećenja vozila koja ne utiču na bezbednost saobraćaja, ne predstavljaju osnov da se vozilo proglasi tehnički neispravnim", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

MUP: Vozila sa manjim nedostacima koja ne utiču na bezbednost saobraćaja nisu tehnički neispravna

Izvor: Bor030.net, 22.Jul.2021

Načelnik Uprave Saobraćajne policije Srbije, Nebojša Arsov, izjavio je danas da po Pravilniku o tehničkom pregledu vozila koji se primenjuje od 6. jula, „manja mehanička oštećenja vozila koja ne utiču na bezbednost saobraćaja, ne predstavljaju osnov da se vozilo proglasi tehnički neispravnim“,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.