
Izvor: Danas, 11.Mar.2025, 10:08
Kako najbolje da iskoristite avokado: Donosimo super ideje za slana i slatka jela
Iako volimo avokado, obično nam za pripremu doručka nije potreban ceo, već samo pola. No, to često nije praktično jer ostatak avokada brzo oksiduje, poprimajući neželjenu braonkastu boju... Da se to više ne bi dešavalo i da ne biste bacali ovu dragocenu namirnicu, u nastavku otkrijte kako možete produžiti rok avokadu i iskoristiti ga za pripremu ukusnih slanih i slatkih jela.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.