Izvor: Danas, 02.Jul.2023, 14:16

Judita Popović: Sloboda mišljenja dovedena je u pitanje zbog manipulacija prvog čoveka ove države

"Zalažem se za slobodu govora u Srbiji u kojoj je i sloboda mišljenja dovedena u pitanje zbog manipulacija prvog čoveka ove države putem favorizovanih medija i umrtvljenog REM- a "kaže za Danas Judita Popović, doskorašnja članica Saveta REM-a, komentarišući izjavu predsednika Aleksandra Vučića da je podnela ostavku očekujući da će je protesti izbaciti za šefa REM-a.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Judita Popović demantuje Vučića: Njegove manipulacije dovele u pitanje slobodu govora

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2023

Doskorašnja članica Saveta Regularnog tela za elektronske medije (REM) Judita Popović negirala je tvrdju predsednika države Aleksandra Vučića da je ostavku na to članstvo dala očekujući da će je protesti izbaciti za šefa REM-a.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.