KAKAV PROPUST OBEZBEĐENJA! Krivokapiću nepoznata osoba iznenada upala u hotelsku sobu dok je boravio u njoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2021, 20:56

KAKAV PROPUST OBEZBEĐENJA! Krivokapiću nepoznata osoba iznenada upala u hotelsku sobu dok je boravio u njoj

Pokrenuta hitna istraga

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je u toku interna istraga u sektoru obezbeđenja ličnosti i objekata da bi se utvrdila odgovornost zbog eventualnih propusta u obezbeđivanju premijera Zdravka Krivokapića tokom njegove posete Francuskoj. Boravak Krivokapića u Francuskoj obeležio je incident kad je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu.

Operativnom obradom, Uprava policije došla je do saznanja da je u hotelskoj sobi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  premijera bio radnik na održavanju tehnike. Dosadašnje aktivnosti su pokazale da bezbednost premijera nije dovedena u pitanje nijednog momenta. U toku je interna istraga u sektoru obezbeđenja ličnosti i objekata kako bi se utvrdila odgovornost zbog eventualnih propusta prilikom obezbeđivanja premijera.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić boravio je sredinom novembra u Strazburu, povodom zvanične posete Savetu Evrope, ali tu je posetu, kako su objavili pojedini mediji, obeležio incident kada je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu dok je Krivokapić bio u njoj. Zdravko Krivokapić je u to vreme, navodno, trebalo da bude van hotela, ali se, pošto je promenio plan, u vreme predviđeno za ručak, vratio u hotel.

Iz kabineta premijera potvrdili su RTCG-u taj incident, ali nisu hteli dalje da komentarišu, već su uputili na Agenciju za nacionalnu bezbednost i Upravu policije Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija pokrenula istragu: Krivokapiću nepoznata osoba upala u hotelsku sobu u Francuskoj

Izvor: B92, 11.Dec.2021

Iz Uprave crnogorske policije saopšteno je da je u toku interna istraga u Sektoru obezbeđenja ličnosti i objekata...Cilj je utvrđivanje odgovornosti zbog eventualnih propusta prilikom obezbeđivanja premijera Zdravka Krivokapića, tokom njegove nedavne posete Francuskoj, prenosi RTCG..."Operativnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.