Igra titana oko Valjaonice bakra

Izvor: Danas, 10.Avg.2021, 18:04

Igra titana oko Valjaonice bakra

Do sredine ove godine nije bilo jasnog signala da se sprema preuzimanje kiparske firme Ist point metals (EPM), koja je od početka prošle godine od većinskog postala stopostotni vlasnik Valjaonice bakra u Sevojnu, ali dve međusobno suprotstavljene struje, od kojih jednu predvode većinski vlasnik Desko Nikitović i Miroslav Aleksić, a drugu Nebojša Ćirić (bivši ministar privrede) i Nebojša Šaranović, vode sve žešći rat oko prevlasti i jedna drugu optužuju za otimanje kapitala.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kupac će postati vlasnik Valjaonice bakra

Izvor: Danas, 11.Avg.2021, 08:02

Dug od tri miliona evra kiparske kompanije Ist point metals (EPM), koja je i stopostotni vlasnik Valjaonice bakra u Sevojnu, najverovatnije će biti ponuđen na licitaciji, saznaje Danas iz nezvaničnih izvora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.