Izvor: Danas, 10.Jan.2024, 00:51

Ekvador: Grupa naoružanih muškaraca upala u televiziju i prekinula program

Predsednik Ekvadora Danijel Noboa proglasio je danas vanredno stanje na 60 dana, dan nakon što je najtraženiji zatvorenik u zemlji nestao iz zatvora, a grupa maskiranih naoružanih ljudi upala je u studio nacionalne televizije tokom direktnog prenosa, javljaju agencije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ZBOG NJEGA JE ČITAVA ZEMLJA POTONULA U ANARHIJU I HAOS: Ekvador je bio miran kutak, a onda je ON POBEGAO IZ ZATVORA (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024

Hteli su da ga premeste u štroži zatvor...U nekad mirnoj južnoameričkoj zemlji zavladao je haos nakon što je ozloglašeni vođa bande nestao iz zatvora...Nasilje je eruptiralo širom Ekvadora, a predsednik je proglasio vanredno stanje. Zabeležene su eksplozije, pljačke, pucnjave, kao i pobune...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.