Izvor: Danas, 18.Okt.2023, 10:49

Dušan Kovačević na „32. „Zoranovim danima“ povodom pedesetogodišnjice predstave „Radovan III“

„Bolji početak 32. Dana Zorana Radmilovića nije mogao da nas zadesi, nego da na festivalu posvećenom rođenom Zaječarcu, velikom srpskom i jugoslovenskom glumcu, Zoranu Radimoviću, učestvuje Dušan Kovačević, akademik, najveći živi srpski dramski pisac i što je za nas najvažnije, Zoranov prijatelj i saradnik“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

VEČE KADA JE OTKAZAO PREDSTAVU "RADOVAN III" I OSTAO U KAFANI Duško Kovačević o druženju sa Zoranom Radmilovićem: "Došao sam i video da sedi i pije što nikad nije radio uoči predstave"

Izvor: Blic, 18.Okt.2023

Kada smo se Zoran i ja prvi put našli povodom „Radovana III“, sedeli za stolom a on je isprva ćutao, pripogledavao u tekst i ni reči. Pustio me da umirem.. - rekao je proslavljeni pisac, akademik Dušan Kovačević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.