Izvor: Danas, 07.Mar.2024, 12:43

Đurđević Stamenkovski: Spremni smo da preuzmemo odgovornost u novoj Vladi

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da se razgovaralo o učešću te stranke u novoj vladi, napominjući da su Zavetnici spremni da preuzmu odgovornost i pokažu narodu kako sprovode svoj program u delo.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stamenkovski: U Srbiji podela na državotvorne snage i ekstremističke grupe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024

Predsednica Srpske Stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da podela na političkoj sceni Srbije više nije samo ideološka, već da je po načinu delovanja to podela na državotvorne snage i ekstremističke grupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stamenkovski: Podela u Srbiji - na državotvorne snage i ekstremističke grupe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024

Predsednica Srpske Stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da je ta stranka razgovarala o učešću u vladi i da su spremni da preuzmu odgovornost. "Razgovarali smo i oko toga, naš stav je jasan, mi smo spremni da preuzmemo odgovornost i da pokažemo narodu kako sprovodimo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.