Izvor: Danas, 21.Feb.2024, 17:35

Direktorka RFZO: U toku godine Klinički centar Vojvodine će dobiti još jednu magnetnu rezonancu

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Sanja Radojević Škodrić izjavila je danas da će Klinički centar Vojvodine (KCV) u toku ove godine dobiti još jednu magnetnu rezonancu u okviru najveće nabavke opreme, što će doprineti tome da se ukinu liste čekanja za tu vrstu pregleda.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktorka RFZO u poseti Kliničkom centru Vojvodine: "Cilj je da se na ugradnju kuka i kolena NE ČEKA duže od tri do šest meseci", poručuje Radojević Škodrić

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje prof. dr Sanja Radojević Škodrić posetila je danas Klinički centar Vojvodine gde je obišla porodilište, laboratoriju i centar za radiološku dijagnostiku opremljen između ostalog i sa dve magnetne rezonance i najsavremenijim mamografom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.