Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 15:19

Direktor škole u koju je učenica donela sekiru: Neophodni pretres učenika i detektori za metal

Janko Havran, direktor OŠ "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi, u kojoj je učenica sprečena da unese sekiru u rancu, ističe da je neophodno da se poveća bezbednost dece i njihov osećaj sigurnosti u školama, kao i da je potrebno da se to postigne pre svega na državnom nivou. Smatra da su pored školskog policajca neophodni privatno obezbeđenje, detektori za metal kao i ovlašćena lica koja će da pretresaju učenike na ulazu u školu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Direktor škole u Staroj Pazovi: Povećati bezbednost u školama

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2024

Direktor Osnovne škole "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi Janko Havran izjavio je da je potrebno da se bezbednost u školama poveća, ali da, kako navodi, to bude na državnom nivou.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.