Izvor: Danas, 14.Feb.2024, 21:04

„Crna politička rupa“: Šta je cilj Vučićevog oživljavanja ideje o Pokretu za narod i državu?

"Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, se famoznog i više puta najavljivano Pokreta za narod i državu seti uvek kad hoće nešto da zabašuri, prikrije ili amortizuje. To je idealna tema za skretanje pažnje od ozbiljnih tema i za bacanje koske za medijsko i analitičko prežvakavanje po jutarnjim i drugim programima, da se ne bi pričalo o drugim stvarima o izbornoj krađi, rezoluciji EP, ili katastrofalnoj situaciji i kolapsu srpske politike na KiM", ističe za Danas Đorđe Vukadinović, urednik Nove srpske političke misli, komentarišući Vučičevo najnovije obnavljanje ideje o osnivanju državnog pokreta.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je „oživljena“ najava osnivanja Pokreta za narod i državu „zlatni most“ da umarširaju Zavetnici i Nestorović?

Izvor: Danas, 15.Feb.2024, 11:22

Komentarišući najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o osnivanju "velikog pokreta za narod i državu", novinar Slobodan Stupar i urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović složili su se da je to "pokrivalica" da se druge teme zataškaju, Stupar je dodao da je to "sve za unutrašnju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.