Izvor: Danas, 21.Apr.2023, 09:41

Crna Gora tereti uhapšenog „kralja kriptovaluta“ za falsifikovanje dokumenata

Crnogorsko tužilaštvo optužilo je južnokorejskog "kralja kriptovaluta" Do Kvona i jednog njegovog sunarodnika za krivično delo falsifikovanje isprave, objavile su podgoričke Vijesti. Do Kvon i njegov saradnik Hon Čong Đun uhapšeni su u martu na aerodromu u Podgorici, po međunarodnoj poternici, kada su pokušali da pređu privatnim avionom za Dubai.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Traže ga SAD i Južna Koreja a ima ga samo Crna Gora

Izvor: B92, 21.Apr.2023

Crnogorsko tužilaštvo optužilo je južnokorejskog "kralja kriptovaluta" Do Kvona i jednog njegovog sunarodnika za krivično delo falsifikovanja isprava...Do Kvon i njegov saradnik Hon Čong Jon uhapšeni su na aerodromu u Podgorici u martu, po međunarodnoj poternici, kad su pokušali da privatnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.